CA | ES | EN | FR
RESERVA ONLINE:

Menú degustació Març

Menú degustació, Març 2019 

Aperitiu:

- Mollet de mantega trufada i mozzarel·la

Entrants per degustar:

- Mini conus: un de formatge blau i avellanes, l’altre de guacamole
- Mongetes del ganxet amb botifarra negre i cansalada
- Ying Yang de crema de pèsols i remolatxa

De segon a triar:

Ploma ibèrica amb carxofes i gerds
O
Confit d’ànec amb cremós de cabra i escalunyes
O
Salmó a l’estil nòrdic (a la cassola amb crema de llet, fonoll i patata)

Postres a triar:  

Mini Charlotte de maduixes
O
Mousse de mató, taronja i nous.
O
Crema de plàtan amb toffe i xocolata.

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs

                                 Mollet amb Mozzarella
                                        Mollet

Mini-cons                 
Minicons                  Mongetes del Ganxet         Yin-Yang

Ploma Ibèrica                  
Pluma Ibèrica                Confit d'ànec             Salmó Nordic


                   
 Crema de plàtan             Charlotte                Mouse de Mató
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers i d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si contínua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar | Més informació