CA | ES | EN | FR
RESERVA ONLINE:

Degustació Juliol 2019

Menú degustació juliol, 2019

Aperitiu:

- síndria sangriada.

Entrants:

- crema de mongeta del ganxet.
- cherry amb mascarpone.
- ravioli de gamba i vieira amb salsa lleugera.

De segon:

- tàrtar de salmó fumat
o
- suquet de marisc
o
- conill escabetxat amb cebetes.

Postres:

- tastet de gelats.
o
- cremós de pastanaga amb nata i melmelada de cumquat.
o
- préssec en almívar amb crumble de neula.


Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs

Sindria Sangriada

    
Crema Mongetes              Cherrys                  Raviolis         

    
Tàrtar Salmó             Suquet marisc       Conill Escabetxat

    
Tastet de Gelats     Cremós Pastanaga           Préssec  
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers i d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si contínua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar | Més informació