CA | ES | EN | FR
RESERVA ONLINE:

Menú degustació Gener-Febrer 2020

Menú degustació Gener-Febrer 2020

Aperitiu:

- Vermut amb Oliva Esfèrica.

Entrants:

- Amanida d'Hivern.
- Crema de nyàmeres amb perles d'oli picant.
- Caramels de Reis amb salsa de calçots.

De segon:

- Porc Senglar de Bigues estofat.
O
- Truita de riu al forn amb escames de poma
O
- Entrecot de vedella madurat amb carxofes.

Postres:

- Créme Brûlée de moniato i mandarina.
O
- Braç de gitano de llimona.
O
- Torrada de pa de pagès amb oli, xocolata i taronja.

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs

Vermut amb Oliva

     
Amanida d'Hivern   Crema de nyameres   Carmels de Reis  

    
Senglar estofat           Truita de riu           Entrecot reposat

    
Créme Brûlée          Braç de gitano              Torrada 
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers i d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si contínua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar | Més informació