CA | ES | EN | FR
RESERVA ONLINE:

Menú degustació Desembre 2019

Menú degustació Desembre 2019

Aperitiu:

- Blinis de foie i melmelada de taronja amarga.

Entrants:

- Boletes de formatge de La Cleda arrebossat amb pols de kikos.
- Crema de carbassa trufada.
- Caneló de pularda.

De segon:

- Pollastre sense feina amb prunes i pinyons.
O
- Carpaccio de lluç fumat amb carxofes cruixents i crispis de cassis.
O
- Bacallà amb muselina d'all negre.

Postres:

- Mousse de torró.
O
- Boletes de mató amb cruixent de neula i mel.
O
- 4 cons de xocolata, amb melmelades variades.

Aigua, refrescos, vi blanc, rosat i negre de la casa, cafè, infusions.

Preu: 29€, IVA inclòs

Blinis

    
Formatge            Crema carbassa              Caneló

    
Pollastre           Carpaccio de lluç             Bacallà

    
Mousse de Torró   Mató amb mel i neules   Cons variats 
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers i d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si contínua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar | Més informació