CA | ES | EN | FR
RESERVA ONLINE:

Avís legal

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), BARCONS I HENRY SL informa que és titular del lloc web www.molidelatorre.cat . D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la citada Llei, BARCONS I HENRY SL informa de les següents dades:

El titular del lloc web és BARCONS I HENRY SL, amb CIF B63247720 i domicili social a CAMI DE LA TORRE, S/N 08415, BIGUES I RIELLS (BARCELONA), inscrita al Registre Mercantil, al volum ....35765...., foli ......214......., fulla ....B265365........
i inscripció ....1....
L’adreça de correu electrònic de contacte amb la empresa és:
info@molidelatorre.cat
 

USUARI i RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús pel lloc web de BARCONS I HENRY SL confereix la condició d’usuari, per la que s’accepten, des de la navegació pel lloc web de BARCONS I HENRY SL, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de BARCONS I HENRY SL proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

- La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari  als formularis estesos per BARCONS I HENRY SL per l’accés a certs continguts o serveis oferts per la web.

- L’ús de la informació, serveis i dades oferts per BARCONS I HENRY SL
contràriament a lo disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, les
bones costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altre manera poden suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.


POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEPCIONS DE RESPONSABILITAT
BARCONS I HENRY SL no es fa responsable del contingut dels llocs web als que l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts al seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garanteix la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs externs a la seva propietat als que es pugui accedir mitjançant els enllaços.

BARCONS I HENRY SL declara haver adoptat totes les mides necessàries per evitar qualsevol danys als usuaris del seu lloc web, que puguin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, BARCONS I HENRY SL no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pugui patir l’usuari.


MODIFICACIONS
BARCONS I HENRY SL es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, al contingut del seu lloc web. Tant en lo referent als continguts del lloc web, com en les condicions d’ús del mateix. Dites modificacions podrà realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i serà d’obligat compliment durant el temps en que es trobin publicades a la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.


SERVEIS DE RESERVA PER INTERNET
Certs continguts de la website de BARCONS I HENRY SL contenen la possibilitat de reservar per Internet. L'ús dels mateixos requerirà la lectura i acceptació obligatòria de les condicions generals de reserva establertes a l'efecte per BARCONS I HENRY SL.

PROTECCIÓ DE DADES
De conformitat amb l’establert a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), BARCONS I HENRY SL informa als usuaris del seu lloc web que les dades personals recavades per la empresa, mitjançant els formularis sitos a les seves pàgines, serà introduïts en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de BARCONS I HENRY SL, amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts.

Així mateix, BARCONS I HENRY SL informa de la possibilitat de exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a l’adreça:
CAMI DE LA TORRE, S/N 08415, BIGUES I RIELLS (BARCELONA).

Mentre l’usuari no comuniqui el contrari a BARCONS I HENRY SL, aquesta entendrà que les seves dades no han estat modificades, que l’usuari es compromet a notificar a BARCONS I HENRY SL qualsevol variació i que BARCONS I HENRY SL té el consentiment per utilitzar-los a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.


PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
BARCONS I HENRY SL per sí mateixa o com cessionària, es titular de tots els drets de propietat intel·lectual e industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts a la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, sons, àudio, vídeo, software o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris pel seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de BARCONS I HENRY SL. Serà, per conseqüent, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, sent aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut del disposat  als articles 8 y 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i comunicació pública, inclosa la modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mig tècnic, sense l’autorització de BARCONS I HENRY SL.

L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de BARCONS I HENRY SL. Podrà visualitzar els elements del portal i inclús imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic, sempre i quan sigui, única i exclusivament, pel seu ús personal i privat. L’usuari deurà abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular
qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigui instal·lat a les pàgines de BARCONS I HENRY SL.


ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE i JURISDICCIÓ
BARCONS I HENRY SL es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts, o pel incompliment de les presents condicions.

La relació entre l’usuari i el prestador se regirà per la normativa vigent i d’aplicació al territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència al respecte.
BARCONS I HENRY SL té el seu domicili a BARCELONA.

Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers i d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si contínua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar | Més informació