CA | ES | EN | FR
RESERVA ONLINE:

Dinar/sopar celebració

Proposta dinar/sopar

Entrants:

Encenalls de gambes amb verdures.
Caneló de ceps amb salsa lleugera de formatges.
Pernil ibèric amb una mica da pa amb tomàquet.

De segon:

Dauets de rap fregit, de salmó fumat i de tonyina marinada
O
Filet de vedella forn amb milfulles de patata

I de postres:
Sorbet de llimona o d’altres variats.

Bodega: Cava Brut nature. Vi blanc: Parvus, ecològic, D.O. Alella Vi negre: Raimat Clos-Abadia, Costers del Segre.
Aigua, refrescos, cafè, infusions.

Preu: 30€, IVA inclòs
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers i d'anàlisis per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si contínua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Acceptar | Més informació